A legjobbak között Posted július 22, 2014

Off

A velencei szolgáltatók hagyományos megmérettetésén a Termál Apartman és a Termál Plusz Apartman is a legjobb minősítést kapta.

Velencén immár hagyománnyá vált, hogy 2002 óta évente, a nagy nyári idegenforgalmi szezon előtt a helyi szolgáltatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy minősíttessék vállalkozásukat. A Helyi Minősítési Rendszer első évben szálláshely kategóriával indult, mely az évek folyamán fokozatosan bővült más szolgáltatókkal is. Az Idegenforgalmi Bizottságból alakult zsűri májusban és júniusban minden önként jelentkező szolgáltatást megtekint, majd előre meghatározott szempontok alapján értékel. A város egyik jelképe, Márk Gergely rózsanemesítő sárga tearózsája adta az apropót a minősítés jelképére. Az iskolai osztályzatokhoz hasonlóan egytől ötig terjed az osztályozási skála, az öt rózsa értékelés a legmagasabb szint. Ez a rendszer arra hivatott, hogy a városba látogató és itt nyaraló vendégenek tájékoztatást nyújtson, valamint a szolgáltatók is visszajelzést kapjanak a szolgáltatásuk objektív megítéléséről.

Minden év júliusában jön el az eredményhirdetés ideje. Idén is egy ünnepélyes velencei-tavi hajóút keretében a Nadap hajón került sor erre, ahol a szolgáltatók már régi ismerősként üdvözölték egymást. A hangulatos hajózás során rövid tájékoztatást hallahattunk a Velence idegenforgalmának fejlesztéséről valamint az értékelés menetéről.

RIMG0703

Ezt követően Oláhné Surányi Ágnes polgármester asszony nyújtotta át a minősítő okleveleket, és a minden szolgáltatót megillető igazi velencei sárga tearózsát.

RIMG0714 copy

Az ünnepség fényét Kóbor Jácint gitárjátéka fokozta.

RIMG0722 copy

A hivatalos részt követően kötetlen beszélgetésre nyílt lehetőség az István Étterem konyháján készült finom pogácsa és a hűtött üdítők mellett.

RIMG0707

Büszkék vagyunk rá, hogy a Termál Apartman és a Termál Plusz Apartman is öt rózsás minősítést kapott!